fbpx

Frågor och svar

Välkommen till Dörrmakeriets frågor och svar! Här samlar vi vanliga frågor som vi får. Hittar du inte svaret på din fråga är du självklart välkommen att kontakta oss på 0485-58 11 00 vardagar mellan klockan 8 och 16 eller på mejlen info@dorrmakeriet.se.

Beställning

Det finns två bra sätt:

1. Sätt ihop din egen dörr digitalt här på hemsidan. Du ser då direkt vad den kostar och vad som ingår. När du är klar går du till kassan och beställer kostnadsfritt en offert och ritning. När du godkänt ritningen och offerten är beställningen klar. Gå till Bygg din dörr för att börja bygga direkt! Observera att du inte på något sätt förbinder dig till något köp när du checkar ut.

2. Om du inte vill bygga ihop din dörr digitalt så kan du istället höra av dig direkt till oss via mejl, telefon eller ett besök. Beskriv vad du önskar så sätter vi kostnadsfritt ihop en offert och ritning. När du godkänt ritningen och offerten är beställningen klar. Gå till Kontakt så hittar du telefonnummer och adresser för att komma i kontakt med oss.

Leverans

Färg och ytbehandling

Det går självfallet bra! Hör bara av dig till oss med dina önskemål så ordnar vi det.

Underhåll

Ta bort smuts genom att använda enbart vatten eller vatten med ett milt diskmedel. Använd inte såpa då det löser upp även torkad linolja. Du kan också använda Fulgentin rengöring & polermedel som löser upp smuts och fett utan att skada den målade ytan.

Rulla till toppen